Snack med skinke og ost

 

Opskrift:

2.000 g CREDI® Ferment

450 g Just4Taste® bløddejskoncentrat.

350 g Blød røremargaringe

100 g Gær

10 g Salt

1.000 g Vand

 

 

Pizzasauce:

500 g Vand

150 g Pizza pasta

 

Ingredienserne piskes sammen til en ensartet masse

 

 

Øvrige ingredienser:

750 g Skinkestrimler

750 g Revet ost

 

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 7 min. langsomt 4 min. hurtigt

Dejtemperatur: 25-26 °C

Hviletid: 20 min. på køl

Rasketid: I raskeskab ca. 40 min.

Bagetid: Ca. 12 m Bagetemperatur: 200 °C

 

Dejen rulles ned på ca. 3 mm og skæres ud i firkanter på 14 x 8 cm.

Kanterne pensles med vand på den korte led, og lukkes sammen, så dejen danner en aflang kano.

Kanoen placeres i en flütes tagrende med silikonepapir. Sprøjt pizzasauce ned i kanoen, og fyld evt. med revet skinke og ost.

Raskes i ca. 40 min. og bages ved 200 grader i 10-12 min.

 

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere