Jul: Vegansk gulerodsmuffin med julesmag

OPSKRIFT

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

 52 stk. á ca. 80 g


2.000 g CREDI® Cake Vegan (98981510)
400 g Vegetabilsk olie
900 g Vand
400 g Revet gulerod
8 g Stødt kanel
4 g Stødt kardemomme
2 g Stødt ingefær
1 g Stødt nellike
40 g Hakkede pistacienødder (til pynt)
52 stk. Sukkerfrostede tranebær (Veganske)
eller friske granatæblekerner (til pynt)


Rør alle ingredienser med spartel ved medium hastighed i 5 min.

Dosér 70 g dej i brun tulipanform.

Bag ved 180 °C i 24-26 min. Giv evt. 1 sek. damp ved indsætning.

Glasér de afkølede muffins med 10 g hvid glasur.

Drys med pistacienødder og ét sukkerfrostet bær eller friske granatæblekerner.

 

Disse oplysninger er vejledende. 

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere