Jul: Vegansk juletræ med ingefær

OPSKRIFT

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

 

VEGANSK JULETRÆ MED INGEFÆR
52 stk. juletræer á 65 g (1 stk. kage ca. 4.000 g)
2.000 g CREDI® Cake Vegan (98981510)
400 g Vegetabilsk olie
900 g Vand
35 g Stødt ingefær
20 g Pistacienødder (til pynt)
20 g Tørrede tranebær (til pynt)
Rør alle ingredienser med spartel ved lav hastighed i 5 min.
Hæld dejen i en ramme foret med bølgepergament.
Bag ved 160 °C i ca. 55 min.

 

HVID GLASUR
600 g Fondant pulver
75 g Vand
Rør ingredienserne sammen med spartel.
Varm let op inden brug.

 

Pynt & udskæring: Glasér den afkølede kage med hvid glasur.

Pynt med hakkede pistacienødder og hakkede tranebær.

Skær kagen ud i trekanter/juletræer (se tegning)

 

 

 

 

Disse oplysninger er vejledende. 

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere