Jul: Vegansk Kirsebærmuffin

OPSKRIFT

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

 

VEGANSK KIRSEBÆRMUFFIN
27 stk. á ca. 80 g
950 g CREDI® Cake Vegan (98981510)
50 g Kakao (20-22%)
200 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
250 g Hakkede amarena kirsebær
30 g Hakkede, ristede mandler (til pynt)
38 stk. Sukkerfrostede kirsebær (til pynt)
Rør alle ingredienser med spartel ved medium hastighed i 5 min.

Dosér 70 g dej i brun tulipanform.

Bag ved 180 °C i 24-26 min. Giv evt. 1 sek. damp ved indsætning.

 

HVID GLASUR
400 g Fondant pulver
30 g Vand
Rør ingredienserne sammen med spartel.
Varm let op inden brug.

 

Pynt: Glasér de afkølede muffins med 10 g hvid glasur og pynt med ét sukkerfrostet kirsebær.

 

Disse oplysninger er vejledende. 

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere