Vegansk Æblekage

OPSKRIFT

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

 

VEGANSK ÆBLEKAGE
2.000 g CREDI® Cake Vegan
400 g Vegetabilsk olie
900 g Vand
700 g Æbletern
100 g Sukker
10 g Kanel
Kageblanding, olie og vand røres sammen med spartel i 5 min ved medium hastighed. Æbletern vendes med sukker og kanel. Dejen doseres i bageformen, og æbletern trykkes let ned i dejen. Ovenpå æblerne drysses kanelcrumble (se opskrift nedenfor). Kagerne bages (se temperatur og bagetid nedenfor).

 

KANELCRUMBLE
400 g Brun farin
200 g Mel
200 g Margarine
200 g Grove havregryn
10 g Kanel
Alle ingredienser røres sammen på en gang med spartel til det smuldrer let.

 

Bageform: Ø82 mm / Ø180 mm 
Dejvægt: 50 g / 300 g  
Æbletern: 15 g / 80 g 

Crumble: 10 g / 80 g 

Temp.: 160 °C / 160 °C 
Bagetid: Ca. 25 min / Ca. 35 min  
Antal: 54 stk. / 10 stk. 
Vægt: 75 g / 460 g 

 

Disse oplysninger er vejledende. 

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere