Vegansk Chokoladekage

OPSKRIFT

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

 

VEGANSK CHOKOLADEKAGE
2.000 g CREDI® Cake Vegan
200 g Kakao (20-22%)
400 g Vegetabilsk olie
1.200 g Vand
200 g Chokoladestykker (vegetabilsk)
Alle ingredienser røres sammen på en gang med spartel i
5 min ved medium hastighed. Chokoladen tilsættes dejen
i den sidste del af røretiden. Dejen doseres i bageform og
bages (se temperatur og bagetid nedenfor). Når kagerne er
kolde, glaseres de med kokosglasur (se opskrift til nedenfor) og
pyntes med kokos.

 

KOKOSGLASUR
900 g Flormelis
80 g Medium fin kokos
80 g Kakao (20-22%)
200 g Vand
Alle ingredienser røres sammen med spartel til en ensartet masse.

 

Bageform: Ø82 mm / Ø180 mm 
Dejvægt: 60 g / 375 g  
Glasur: 20 g / 120 g 

Crumble: 10 g / 80 g 

Temp.: 160 °C / 160 °C 
Bagetid: Ca. 25 min / Ca. 35 min  
Antal: 63 stk. / 10 stk. 
Vægt: 80 g / 495 g 

 

Disse oplysninger er vejledende. 

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere