Vegansk Chokolademuffin

OPSKRIFT

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

 

VEGANSKE CHOKOLADEMUFFINS
30 stk. á 135 g
2.000 g CREDI® Cake Vegan
400 g Vegetabilsk olie
900 g Vand
330 g Chokoladestykker
(vegetabilsk)
Alle ingredienser på nær chokoladestykker, røres sammen på en gang med spartel i 5 min ved medium hastighed. Chokoladen tilsættes dejen i den sidste del af røretiden. 120 g dej doseres i lille brødform (167 ml) og bages ved 180 °C i ca. 25 min. Når kagerne er kolde, glaseres de med 15 g brun glasur (se opskrift til højre) og pynt evt. med chokoladestykker (vegetabilsk).

 

BRUN GLASUR
500 g Fondant
40 g Kakao
100 g Vand
Alle ingredienser røres sammen, og varmes let op inden brug.

 

 

Disse oplysninger er vejledende.
Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere