Vegansk Citronkage

OPSKRIFT

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

 

2.000 g CREDI® Cake Vegan
400 g Vegetabilsk olie
900 g Vand
100 g Citronpasta (Vegetabilsk)
Alle ingredienser røres sammen på en gang med spartel i 5 min ved medium hastighed.
Dejen doseres i bageformen og bages (se temperatur og bagetid nedenfor).
Den hvide glasur (se opskrift nedenfor) tilsættes 15 g citronpasta. Når kagerne er kolde, glaseres de med glasuren og drysses med lidt hakkede pistacienødder.

 

Bageform: Ø82 mm / Ø180 mm / 167 ml
Dejvægt: 60 g / 375 g / 120 g 
Glasur: 10 g / 70 g / 15 g 
Temp.: 160 °C / 160 °C / 180 °C 
Bagetid: Ca. 25 min / Ca. 35 min / Ca. 25 min 
Antal: 56 stk. / 9 stk. / 28 stk.
Vægt: 70 g / 445 g / 135 g

 


HVID GLASUR
550 g Fondant
80 g Vand
Vand og fondant røres sammen, og varmes
let op inden brug.

 

Disse oplysninger er vejledende. 

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere