Vegansk Drømmekage

OPSKRIFT

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

 

VEGANSK DRØMMEKAGE
2.000 g CREDI® Cake Vegan
400 g Vegetabilsk olie
900 g Vand
Alle ingredienser røres sammen på en gang med spartel i 5 min ved medium hastighed. Dejen doseres i bageformen og bages (se temperatur og bagetid nedenfor). Efter bagning smøres kokostopping (se opskrift nedenfor) på hver kage, og de bages igen (se nedenfor).

 

KOKOSTOPPING
750 g Mørk farin
375 g Medium fin kokos
375 g Vegetabilsk margarine
75 g Vand
Alle ingredienser røres sammen i en gryde ved middel varme.

 

Bageform: Ø82 mm / Ø180 mm 
Dejvægt: 60 g / 350 g  
Topping: 20 g / 120 g 

Temp. 1: 160 °C / 160 °C 
Bagetid 1: Ca. 25 min / Ca. 35 min  

Temp. 2: 210 °C / 210 °C 
Bagetid 2:
 3-5 min / 3-5 min 

Antal: 55 stk. / 9 stk. 
Vægt: 80 g / 470 g 

 

Disse oplysninger er vejledende. 

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere