Vegansk Gulerodskage

OPSKRIFT

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

 

2.000 g CREDI® Cake Vegan
400 g Vegetabilsk olie
200 g Mørk kagesirup
250 g Fintrevne gulerødder
100 g Hakkede hasselnødder
700 g Vand

 

Alle ingredienser røres sammen på en gang med spartel i 5 min ved medium hastighed.
Dejen doseres i bageformen og bages (se temperatur og bagetid nedenfor). Når kagerne er kolde, glaseres de med hvid glasur (se opskrift nedenfor) og pyntes med hakkede nødder samt rød skovsyre*.

 

*Vær opmærksom på, at du ikke kan bruge alle spiselige blomster som pynt – du må kun bruge dem, som Fødevarestyrelsen
har godkendt som spiselige blomster til erhvervsmæssig brug. Se plantelisten på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

 

Bageform: Ø82 mm / Ø180 mm / 167 ml
Dejvægt: 60 g / 375 g / 120 g
Glasur: 10 g / 70 g / 15 g
Temp.: 160 °C / 160 °C / 180 °C
Bagetid: Ca. 25 min / Ca. 35 min / Ca. 25 min
Antal: 57 stk. / 9 stk. / 28 stk.
Vægt: 70 g / 445 g / 135 g

 


HVID GLASUR
550 g Fondant
80 g Vand
Vand og fondant røres sammen, og varmes
let op inden brug.

 

Disse oplysninger er vejledende. 

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere