Vegansk Rabarberkage

OPSKRIFT

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

 

VEGANSK RABARBERKAGE
2.000 g CREDI® Cake Vegan
400 g Vegetabilsk olie
900 g Vand
650 g Snittede rabarber
150 g Sukker
40 g Vaniljesukker
Kageblanding, olie og vand røres sammen med spartel i 5 min ved medium hastighed. Rabarberstykker vendes med sukker og vaniljesukker. Dejen doseres i bageformen, og rabarberstykker trykkes let ned i dejen. Ovenpå rabarberne drysses kokoscrumble (se opskrift nedenfor). Kagerne bages (se temperatur og bagetid nedenfor).

 

KOKOSCRUMBLE
450 g Kokosmel
300 g Blød røremargarine
195 g Sukker
150 g Mel
Alle ingredienser røres sammen på en gang med spartel til det smuldrer let.

 

Bageform: Ø82 mm / Ø180 mm 
Dejvægt: 50 g / 300 g  
Rabarber: 15 g / 80 g 

Crumble: 10 g / 80 g 

Temp.: 160 °C / 160 °C 
Bagetid: Ca. 25 min / Ca. 35 min  
Antal: 56 stk. / 10 stk. 
Vægt: 75 g / 460 g 

 

Disse oplysninger er vejledende. 

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere