Glutenfri woopies

Små glutenfri woopies med cremefyldning er som et lille stykke af himmelen, med en indbydende sprød og cremet smagsoplevelse i et bid. Giver masser af mulighed for at skabe variation ved at tilføje forskellige cremer, fyldninger og pynt. 

 

De små lækre woopies er baseret på den glutenfri lagkageblanding, hvor der blot skal tilsættes æg og vand. Blandingen sikrer en bagestabil og ensartet dej, der er nem at håndtere.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI WOOPIES

1.000 g Credin Gluten Free Sponge Cake Plain

400 g Æg

350 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Pisketid: 8 minutter ved høj hastighed

Sprøjt små whoopie-bunde ud på et stykke bagepapir

Bagetid: 10 minutter

Temperatur: Herdovn ved 175 °C 

 

Ønskes en mørk woopie som vis på billedet: Tilføj 50 g kakaopulver 20-22% til basisopskriften. Sprøjt små whoopie bunde ud på et stykke bagepapir med sprøjtepose. Bages i herdovn i ca. 10 miutter ved 170 °C.

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os