Velkommen til Credin

Med mere end 90 års erfaring inden for bageri- og konditoribranchen tilbyder vi et omfattende udvalg af bageri løsninger og knowhow. Vores passion er at udvikle skræddersyede løsninger og hjælpe med udvikle vores kunders forretning med fleksible og løsninger ved at være en agil og troværdig partner.

 

Vores sortiment er udviklet på basis af kvalitetsingredienser og omfatter blandt andet et stort udvalg inden for pulverbaserede cremer, brødkoncentrater, bredt glutenfrit produktsortiment, veganske løsninger og meget mere. Skulle vi ikke have et produkt, der passer til dine behov, vil vi med glæde udvikle et skræddersyet produkt sammen med dig.

 

Vores høje fokus på kvalitetskontrol er din sikkerhed for, at vi altid leverer kvalitetsprodukter fra øverste hylde. Og vi er ekstremt stolte af at have opnået BRCGS-standarden for fødevaresikkerhed.

 

 
 

B2B partner

For at blive den bedste business to business partner investerer vi i skræddersyede løsninger for at imødekomme industriens behov, ved at arbejde tæt sammen med dig, bruge vores viden fra både lokale og internationale kunder, understøttet af vores veletablerede knowhow, mange års erfaring og bedste praksis naturligvis.

 

Vi tilbyder skræddersyede løsninger

Vi har omfattende ekspertise med glutenfri og laktosefri produkter, og vores allergenkontrollerede produktion giver os mulighed for at levere "free from" blandinger. Der giver dig mulighed for, at du ikke behøver skrive "spor af" på etiketten af dine produkter.

 

Få et lille indblik i vores virksomhed og hvordan vi arbejder sammen med dig. 

 

Se vores profilfilm her

 

Credin er en del af Orkla

Fra vores udgangspunkt på Palsgaard i Danmark i 1930, ejer Credin nu virksomheder i Danmark, Polen, Portugal og Spanien.

 

I dag er Credin en del af Orkla Food Ingredients division (OFI), sammen opererer vi i 21 lande, enten med egen salgsstyrke eller gennem salgsrepræsentanter.

 

Vi støtter vores aktiviteter med stort fokus på: Skræddersyede løsninger, teknisk support og fokus på høj fødevarekvalitet.

 

 

 

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os