Vi vil gøre det rigtige

Vores virksomhed bestræber sig på at opretholde et gennemsigtigt forretningsklima og en høj forretningsetik. Vi værdsætter sikkerheden af og respekten for alle, der berøres af vores virksomhed. Du har en afgørende rolle i vores succes.

 

Vores whistleblower ordning

Vores whistleblower ordning er et tidligt advarselssystem til at begrænse risici. Det er et vigtigt værktøj til at støtte høj forretningsetik og opretholde kundernes og offentlighedens tillid til os.

Whistleblowing-ordningen kan bruges til at advare os om alvorlige risici for overtrædelser, der berører personer, vores organisation, samfundet eller miljøet. Din rapport kan indeholde information om forbrydelser, uregelmæssigheder og overtrædelser eller andre handlinger, der indebærer brud på EU-lovgivning eller national lovgivning i forbindelse med arbejdet.

Du behøver ikke at have bevis for din mistanke, men alle rapporter skal foretages i god tro.

 

Din rapport vil blive behandlet sikkert

Rapporteringskanalen stilles til rådighed af en ekstern partner, WhistleB Whistleblowing Centre, for at sikre anonymitet. Rapporteringsproces er krypteret og beskyttet med adgangskode. Alle rapporter behandles i fortrolighed. 

 

Klik på nedenstående link, hvor du vil finde formular til udfyldelse. Credin er en del af Orkla og vi anvender samme sikre system til at behandle din henvendelse fortroligt.

 

Opret en rapport - WhistleB, Whistleblowing Centre

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os