Kvalitet og fødevaresikkerhed

Fødevaresikkerhed hos Credin

Vi gør meget ud af at være en ansvarlig fødevareproducent i en ansvarlig virksomhed, hvor både fødevaresikkerhed og sikkerhed i produktionen er upåklagelig, således vores kunder trykt kan kan handle med os. Gennem vores arbejde med fødevaresikkerhed og kvalitet er vores produktion certificeret efter internationale standarder, altid med omtanke for, hvor vi køber vores råvarer.

 

BRCGS

BRCGS står for British Retail Consortium Global Standard og er en global standard for fødevaresikkerhed for producenter af fødevarer og deres leverandører. Crossed Grain er et frivilligt mærke og det mest anerkendte glutenfrie-symbol i Europa. Du kan læse mere om BRCGS herVi har BRCGS-certifikat på AA-niveau og er BRCGS glutenfri certificeret efter gluten-free certification program issue 3. Det betyder at alle vores glutenfri produkter lever op til høje styringskrav og indeholder max 20 ppm gluten. Det åbner op for, at vores kunder kan ansøge om tilladelse til at tilføje Crossed Grain-symbolet på deres emballager. Se vores BRCGS certifikat her og vores BRCGS Glutenfri-certifikat her. 

 

       

RSPO

RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) er en non-profit organisation, der har det mål at fremme væksten og brugen af bæredygtig palmeolie. Ved at blive certificeret efter RSPO Supply Chain Certification System, støtter man etableringen af bæredygtig og gennemsigtig produktion gennem hele forsyningskæden, helt fra jord til bord. Du kan læse mere om RSPO her. Credin DK har RSPO-certificering og anvender udelukkende RSPO-certificeret palmeolie og palmekerneolie. Se vores RSPO-certifikat her

 

       

Trademark licence number

     4-0602-15-100-03

 

RAC

Rainforest Alliance-seglet fremmer en kollektiv indsats for mennesker og natur. Indsatsen forstærker de gavnlige virkninger af ansvarlige valg, fra gårde og skove hele vejen til supermarkedets check-out. Seglet giver dig mulighed for at genkende og vælge produkter, der bidrager til en bedre fremtid for både mennesker og vores jord. Se vores RAC-certifikat her og læse mere om RAC her.

 Cocio | Rainforest Alliance Certified

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os