Karriere hos Credin

Hvad kan du forvente af Credin

Credin kan nok bedst beskrives som både-og. Vi er en traditionsbunden virksomhed med en lang historik – og vi er samtidig pioner i konstant udvikling og markedsleder på en række områder, bl.a. indenfor vores glutenfri univers.

 

Vi er en del af en større organisation – og vi er samtidig en arbejdsplads med fokus på det nære, så alle medarbejdere rummes og udvikles. Vi er med andre ord en organisation, der tænker på det hele menneske – ikke kun på resultater.

 

God kultur giver ekstra gode kollegaer

Hos Credin har vi et unikt sammenhold og en positiv virksomhedskultur, som vi værner om. Mange års godt samarbejde mellem ledelsen og medarbejderne har skabt en helt særlig fælles forståelse for både målet og hinandens værdi. Det gør, at vi arbejder som ét hold på tværs af alle afdelinger. Her møder du ingen siloer eller lukkede døre.

 

Vi har højt til loftet, omgangstonen er uformel, og vi hjælper hinanden og behandler hinanden pænt. Mange medarbejdere mødes også i fritiden på kryds og tværs til alt fra salsa og padel til grill og biografklub, fordi vi hygger os med hinanden.

 

Personalegoder og trivsel

Alle skal have det godt – helt ned til de små ting i dagligdagen. Og vi er stolte af at kunne tilbyde alle vores medarbejdere:

 

  • Lækker kantine med 2 slags salater, salatbar, rugbrød, pålæg og en varm ret samt grøntsagssnacks og frugt til at tage med som en eftermiddagssnack.
  • Test de nyeste versioner af kager og brød, inden de lander på hylderne! Uanset om du er operatør eller funktionær, er du faktisk lidt med i udviklingen, når du er ”prøveklud” på lækkerierne.
  • Lækre friskbagte fredagsrundstykker 
  • Altid skøn kaffe, te og varm kakao
  • Fritidsklub med blandt andet crossfit og yoga
  • Fordelagtig massageordning hos Fit&Sund – 30 min. til 100 kr. (udenfor arbejdstiden)
  • Årligt sommerarrangement, julefrokost, julebag for børn og fodboldturnering - vi har bl.a. været i Portugal, Litauen og England.

 

Bliv en del af vores team

Skulle du have lyst til at blive en del af vores Credin-team er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os eller sende en uopfordret ansøgning.

 

Vi tilgår altid tingene med professionel opmærksomhed, og du vil opleve en virksomhed, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Helt naturligt har vi særlig fokus på at vores medarbejdere er engagerede, trives og har mulighed for at udvikle sig.

 

Skriv til vores HR chef Karen Margrethe Kring på karen.margrethe.kring@credin.dk

 

Ledige stillinger vil løbende blive opslået via Jobindex og på LinkedIn, så hold dig meget gerne opdateret.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os