Sådan samarbejder vi med dig

Et tæt partnerskab betyder fælles succes

Hos Credin er vi drevet af vores passion for at udvikle enestående skræddersyede bageriløsninger! Vores dybe engagement i at indfange essensen af både smag og kvalitet påvirker alt, hvad vi gør – også den måde, vi arbejder sammen med dig på. Når vi siger "Sammen skaber vi løsninger", lever vi helhjertet op til det: Fra vores første møde til vi kører produktet ind hos jer, garanterer vi et tæt, direkte og transparant samarbejde. Vores udviklingsproces er hurtig og agil, og du arbejder tæt sammen med vores produktudviklingsteam om at skræddersy vores produkter optimalt til din virksomheds unikke krav. Og skulle du støde på udfordringer efter indkøring, står vores dygtige team altid klar til at hjælpe.

Vores mål er at drive din forretning fremad

Når du samarbejder med Credin, er vi din samarbejdspartner - med et fælles mål: at tilfredsstille dine kunders ønsker og smagspræferencer! Vi er ikke bare dedikerede, vi forpligter os også til at være vedholdende og få det til at ske.

 

Gennem vores dybe forståelse for din virksomheds behov kan vi ubesværet imødekomme små batch størrelser og hjælpe med indkøring i din produktion for at sikre vores fælles succes.

 

I samarbejdet med dig bringer vi mere end 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow til bordet. For os er det ikke bare et løfte at levere skræddersyede kvalitetsløsninger til fair, gennemsigtige priser – hver gang. Og naturligvis til tiden. Det er vores tradition.

Skal vi skabe løsninger sammen?

Tag fat i Carsten, vores Salgsdirektør, for en uforpligtende snak om hvordan vi kan skabe løsninger sammen med dig.

 

Carsten Jørgensen
Mobil: +45 28 29 88 02
Email: Carsten.Jorgensen@credin.dk

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os