Sådan samarbejder vi med dig

Hos Credin er vi drevet af vores passion for at udvikle skræddersyede bageriløsninger - der passer til netop dit behov! Med stort engagement i at indfange essensen af både smag og kvalitet gør vi os umage, i alt vi gør – også den måde, vi arbejder sammen med dig på. Vores ønske er nemlig at skabe løsninger sammen med dig, der virker i din produktion. Du arbejder derfor tæt sammen med vores dygtige og passionerede udviklingsteam, om at skræddersy produkter der fungerer optimalt i din produktion. Skulle du mod forventning støde på udfordringer efter indkøring, står vores dygtige team altid klar til at hjælpe.

 

Få et lille indblik i vores virksomhed og hvordan vi arbejder sammen med dig.

 

Se vores profilfilm her

 

 

Vi bidrager med vores viden og knowhow til dig 

I samarbejdet med dig er vi stolte af, at kunne bidrage med mere end 90 års viden og erfaring fra bageribranchen, som vi meget gerne deler med dig. For os er det ikke bare et løfte at levere skræddersyede kvalitetsløsninger til fair, gennemsigtige priser – hver gang. Og naturligvis til tiden. Det er vores tradition.

 

Når du samarbejder med Credin, er vi din samarbejdspartner - med et fælles mål: at tilfredsstille dine kunders ønsker og præferencer! Vi er ikke bare dedikerede, vi forpligter os også til at være vedholdende og få det til at ske. Vi har stor ekspertise i, at levere unikke og skræddersyede løsninger og imødekommer gerne små batch størrelser og hjælpe med indkøring i din produktion for at sikre vores fælles succes.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak

 

 

 

 

 

Skal vi skabe løsninger sammen?

Tag fat i Carsten, vores Salgsdirektør, for en uforpligtende snak om hvordan vi kan skabe løsninger sammen med dig.

 

 

Carsten Jørgensen
Mobil: +45 28 29 88 02
Email: Carsten.Jorgensen@credin.dk

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os