Koldhævet Majsbrød

Et lækkert specialbrød med en flot gullig farve og en lækker soft krumme. Baseret på Majs Konc. med poppet majs, solsikkekerner og gurkemeje.

 

Ingredienser
1.000g JUST4TASTE® Majs Konc.
800g Hvedemel
200g Øko Emmermel sigtet
100g Chiafrø
30g Gær
15g CREDIFROST® Super
1.150g Vand


Topping

60g Majsgranulat
60g Solsikkekerner
30g Chiafrø

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 8 min. i 1 gear, og æltes derefter skær i 2. gear. Dejen hviler i 20 min. og vejes af i stykker på 600 g og virkes op. De opvirkede stykker hviler 20 min. og slås op som korte brød. De dekoreres med en blanding af majsgranulat, solsikkekerner og chiafrø og sættes på plader. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes på langs inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød.

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os