Koldhævet Majsbrød

Et lækkert specialbrød med en flot gullig farve og en lækker soft krumme. Baseret på Majs Konc. med poppet majs, solsikkekerner og gurkemeje.

 

Ingredienser
1.000g JUST4TASTE® Majs Konc.
800g Hvedemel
200g Øko Emmermel sigtet
100g Chiafrø
30g Gær
15g CREDIFROST® Super
1.150g Vand


Topping

60g Majsgranulat
60g Solsikkekerner
30g Chiafrø

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 8 min. i 1 gear, og æltes derefter skær i 2. gear. Dejen hviler i 20 min. og vejes af i stykker på 600 g og virkes op. De opvirkede stykker hviler 20 min. og slås op som korte brød. De dekoreres med en blanding af majsgranulat, solsikkekerner og chiafrø og sættes på plader. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes på langs inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere