Dette mørke Gorumet Surdejsbrød er baseret på vores Surdejs Koncentrat, Manitoba mel, speltflager og malt. Brødet har en fantastisk dyb smag. Brug dejen til at bage et utal af spændende brød og stykker.
Ingredienser
600g JUST4TASTE® Surdejsbrød Konc.
1.400g Manitoba Castillo Hvedemel
200g Speltflager
200g Craft Malt
20g Gær
20g CREDIFROST® Super
50g Salt m/jod
1.500g Vand I
300g Vand II
Topping
50g HM Speltflager
40g Hørfrø
Fremgangsmåde
Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler i en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Dejen vendes ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af på 600 g, og stykker hakkes af på 110 g. Brød og stykker vendes i en blanding af speltflager og hørfrø. Twist brødene 1-2 gange. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)