Surdejsstykker med maltede hvedeflager

Skønne rustikke stykker baseret på vores Surdejsbrød Koncentrat. Stykkerne får en dejlig surdejssmag og en åben proing her fint kombineret med maltede hvedeflager. Koncentratet sikrer en ensartet kvalitet og giver mulighed for at bage masser af lækre brød og stykker. Opskriften giver 74 stk.

á 80 g

 

Ingredienser

750 g JUST4TASTE® Surdejsbrød Konc.
2.050 g Hvedemel
100 g Gær
190 g Febako super flutes koncentrat
30 g CREDIFROST® Super
300 g Maltede hvedeflager
200 g Solsikkebrud
1.850 g Vand

 

Topping
200 g Maltede hvedeflager
100 g Chia frø
200 g Kartoffelflager

 

Fremgangsmåde

Solsikkebrud ristes og afkøles. Dejen æltes 10 minutter i 1. gear, hvorefter den æltes skær i 2. gear. Når dejen er æltet, hviler den i 20 minutter. Stykker vejes af på 2.400 g, de virkes runde og hviler derefter igen i 20 minutter. Stykkerne afbrækkes, sættes på plade og snittes på langs. Køres herefter på køl natten over (de kan også køres direkte med en lidt højere gærtilsætning). Dagen efter køres stikvognen ud fra køl, og stykkerne tempererer i ca. 60 minutter, inden stikvogn en køres i raskeskab og stykkerne rasker til ønsket størrelse. De bages i enten herdovn eller stikovn som stykker.

 

Tip: Rist solsikkebrud for en mere fyldig smag

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os