Opskrift på lækker og luftig flødebolleskum, der bare smelter på tungen. Flødebolleskummet er perfekt både i flødeboller og som skøn topping på et stort udvalg af kager. Se vores korte How-To video, der viser fremgangsmetoden, så du får den perfekte skum, der er smagfuld og stabil.
Opskrift 1:
105 g Marengs
70 g Sukker
595 g Vand
15 g Vaniljesukker
Opskrift 2:
350 g Vand
1.050 g Sukker
525 g Glukose
Fremgangsmåde:
Flødebolleskum (opskrift 1) blandes og piskes i et roligt tempo. Ikke for hurtigt! Imens koges sukkerlagen (opskrift 2) op til 117 grader. Når sukkerlagen rammer 117 grader, hældes den i en tynd stråle i den let piskede marengsmasse. Det tager et par minutter at hælde det hele i. Skummet piskes ved medium hastighed til den er fast og temperaturen på skummet kommer under 40 grader. Det tager ca. 20-30 minutter.
NB: Vigtigt at flødebolleskummet anvendes med det samme.
Se hvordan vi pisker en stabil flødebolleskum her:
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)