Flødebolleskum af Credin marengspulver

Opskrift på lækker og luftig flødebolleskum, der bare smelter på tungen. Flødebolleskummet er perfekt både i flødeboller og som skøn topping på et stort udvalg af kager. Se vores korte How-To video, der viser fremgangsmetoden, så du får den perfekte skum, der er smagfuld og stabil.


Opskrift 1:

105 g Marengs

70 g Sukker

595 g Vand

15 g Vaniljesukker

 
Opskrift 2:

350 g Vand

1.050 g Sukker

525 g Glukose

 

Fremgangsmåde:

Flødebolleskum (opskrift 1) blandes og piskes i et roligt tempo. Ikke for hurtigt! Imens koges sukkerlagen (opskrift 2) op til 117 grader. Når sukkerlagen rammer 117 grader, hældes den i en tynd stråle i den let piskede marengsmasse. Det tager et par minutter at hælde det hele i. Skummet piskes ved medium hastighed til den er fast og temperaturen på skummet kommer under 40 grader. Det tager ca. 20-30 minutter. 

 

NB: Vigtigt at flødebolleskummet anvendes med det samme. 

 

Se hvordan vi pisker en stabil flødebolleskum her: 

 

 

chokolade overtrukne flødeboller

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os