Juletræ med ingefær

De små juletræer er uimodståelige og her piftet op med ingefær, så det rigtig emmer og smager af jul. Den lyse soft cake er baseret på CREDI® Luksus Cake, der har en fyldig smag og giver en virkelig svampet kage, der holder sig frisk og indbydende længe. Her flot pyntet med hakkede pistacienødder og små stykker tørrede tranebær. Den færdigbagte kage kan holde sig frisk på både frost og køl. 

 

OPSKRIFT

JULETRÆ MED INGEFÆR
2.000 g CREDI® Luksus Cake
650 g Æg
600 g Vegetabilsk olie
400 g Vand
40 g Stødt ingefær
20 g Pistacienødder (til pynt)
20 g Tørrede tranebær (til pynt)
Rør alle ingredienser med spartel ved lav hastighed i 5 minutter. Hæld dejen i en ramme foret med bølgepergament. Bag ved 170 °C i ca. 45 minutter.

 

HVID GLASUR
600 g Fondant pulver
75 g Vand
Rør ingredienserne sammen med spartel. Varmes let op inden brug.

 

PYNT & UDSKÆRING

Glasér den afkølede kage med hvid glasur og drys med hakkede pistacienødder og små stykker tørrede tranebær. Skær kagen ud i små juletræer som vist på tegningen. 

 

 

 

Juletræer med ingefær opskrift

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os