Fromage

Credi Fond har en cremet og rig smag og er meget velegnet til at lave lækre og flotte mousser, cheesecakes og formager, hvor smagene komplementerer hinanden flot. Credi Fond er meget nem at arbejde med og skal kun tilsættes vand og letpisket flødeskum for at du får en lækker og cremet konsistens og rig smag. Fås i mange smagsvarianter og er også meget velegnet som fyld i flødekager.

 

Mere omkring vores Fromage:

  • Passer til det meste produktionsudstyr
  • Stort udvalg af smage
  • Nem at arbejde med - tilsæt kun vand og letpisket flødeskum
  • Meget fleksibel struktur og nem at arbejde med
  • Køle- og frysestabil 

Sortiment:

CREDI Fond Neutral

En lækker og cremet smag og luftig konsistens og meget velegnet til flødekager, desserter og mousser. Med denne ene base er det nemt at skabe flere smagsvarianter ved at tilsætte smeltet chokolade, frugtpuré eller alkohol.

 

CREDI Fond Kakao

En lækker og cremet smag og luftig konsistens og meget velegnet til flødekager og desserter. Med kakao der giver en dejlig smag og flot farve samt en let luftig konsistens. Smagen kan bl.a. varieres med Baileys eller anden alkohol.

 

CREDI Fond Hindbær

En lækker og cremet smag og luftig konsistens og meget velegnet til flødekager og desserter. Med en frisk hindbærsmag og en flot lyserød farve og en let luftig konsistens. Fromagen indeholder små frysetørret hindbær.

 

CREDI Fond Jordbær

En lækker og cremet smag og luftig konsistens og meget velegnet til flødekager og desserter. Med en flot lyserød farve og en let luftig konsistens og en lækker jordbærsmag. Fromagen indeholder små stykker frysetørret jordbær.

 

CREDI Fond Citron

En lækker og cremet smag og luftig konsistens og meget velegnet til flødekager og desserter. Med en frisk smag af citron og en sart gul farve og en let luftig konsistens. Tilsæt lidt revet citronskal og du har den skønneste citronfromage.

 

Kontakt os for mere information omkring vores fromager eller find spændende kageinspiration her

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os