Kun 2 blandinger til et væld af lækre glutenfri brød og kager

Vil du gerne kunne tilbyde et bredt udvalg af friskbagte glutenfri brød og kager i høj kvalitet – uden at skulle håndtere et hav af forskellige specialblandinger? Så har vi genvejen til succes.

 

Med blot to baser – én til brød og én til kage – kan du bage alt fra klassikere til specialiteter i både det søde og det salte køkken. Blandingerne sikrer en stabil proces og giver fremragende bageegenskaber, uanset hvilken type brød eller kage du bager.

 

Kontakt os for at bestille glutenfri baser til brød og kager

 

Eller se hele vores sortiment af glutenfri blandinger

Én base til brød – én base til kager

Uanset om du arbejder i kantine, catering, café eller foodservice, giver vores glutenfri baser dig fleksibilitet i produktionen og sikkerhed i resultatet.

 

Fordelene ved Credins glutenfri baser:

 

  • Kun to baser dækker stort set alle behov
  • Nem og stabil proces – hver gang
  • Fleksibel smagsvariation og mulighed for eget præg
  • Flot volumen og åben krumme
  • Fryseegnet – for længere holdbarhed og fleksibel servering
  • BRCGS-certificeret for glutenfri kvalitet og fødevaresikkerhed
  • Leveres i praktiske 12,5 kg sække

 

Se glutenfri opskrifter på både brød og kage 

 

Glutenfri kager med dit eget personlige touch 

 

Med vores glutenfri kagebase kan du bage alt fra elegante skærekager og lækre formkager til muffins og perfekt udskårne portionsstykker – ideelle til buffeter, caféer eller som grab-and-go.


Tilsæt blot æg, olie og vand, så er du i gang. Smagen er mild og sød, så du kan nemt tilføre dit eget personlige præg med fx kakao, citron eller pistacie – eller noget helt fjerde.

 

Du får med andre ord en yderst alsidig kagebase med utallige muligheder for at variere med fyld, toppings, frugt eller chokoladestykker. Basen fungerer også perfekt til linsedej og crumble. 

 

Find mere kageinspiration i vores brochure

Bliv inspireret – og sammensæt dit eget glutenfri brødsortiment

 

Med Credins glutenfri brødbase kan du bage stort set alle typer glutenfrit brød – fra baguettes, surdejsbrød og flerkornsbrød til brioche, focaccia, kanelsnegle og pizza.

 

Giv brødene dit eget præg med kerner, krydderurter eller topping – og udforsk det brede udvalg af muligheder, du får med én base.

 

Brødbasen er udviklet med funktionelle ingredienser, der efterligner glutens struktur – og sikrer en blød krumme, flot volumen og en stabil proces fra dej til bagning.

 

Se vores brochure for mere inspiration til brød 

 

Morten - Bager - Credin

Vores salgsteam står klar til at hjælpe

 

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille vores glutenfri kage- og brødbaser.

 

Morten Glerup
Senior Technical Key Account Manager

 

Mobil: +45 24 84 84 48
Mail: Morten.Glerup@credin.dk 

 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os