Glutenfri brød og kage

 

Vi vil gerne inspirere dig til at vælge til

 

Og inviterer dig indenfor i vores glutenfri univers, hvor du kan finde et bredt udvalg af spændende produkter til fremstilling af masser af lækkert glutenfrit bagværk i høj kvalitet med både stor smag og fantastisk krumme. Vores produkter et 100% helblandinger, der er nemme at arbejde med og sikrer en høj og ensartet kvalitet hver gang du bager.

 

Vi har et bredt sortiment til fremstilling af lækkert glutenfri brød og kager. Vores produkter kan kombineres, så man nemt kan bage alt fra smagfulde rugbrød og sandwichbrød til snacks og knækbrød og naturligvis søde og lækre kager. Det er nemt at skabe stor variation og sætte et personlige præg på opskrifterne ved at tilsætte bær, nødder eller chokolade stykker. Vi glæder os til at inspirere dig med vores opskrifter på glutenfri brød og kager.


Kort om vores glutenfri sortiment

  • Baseret på gode og nøje udvalgte råvarer
  • Helblandinger der er nemme at arbejde med 
  • Høj og ensartet kvalitet
  • Bredt sortiment

 

Se et udvalg af vores sortiment her:

 

Softkernebrød

Vores bud på et klassiske rugbrød. Brødet er saftigt og velsmagende med glutenfri surdej og masser af frø og kerner.

 

Havrebrød

Lyst brød med havregryn og fibre, med en mild og afrundet smag, en lækker åben krumme. Med mulighed for at tilføje grøntsager, frø og kerner.

 

Baguette

Baguette med en autentisk look, sprød skorpe og dejlig krumme. Baguetten kan mikses med softkerne for at skabe et grovere brød eller et fantastisk sandwichstykke.

 

Bløddej

Vores glutenfri bløddej er meget nem at arbejde med og har en skøn tekstur og konsistens. Håndteres dejen rigtig, er du sikret en høj kvalitet af færdigbagte produkter. Bløddejen giver masser af muligheder for at skabe stor variation og færdigbagte brød og kage.

 

Pizza

Pizzabund, der med sin håndterbare dejkonsistens og tilsatte glutenfri surdej resulterer i en tynd sprød skorpe.

 

Muffin

Lys muffin med en blød og lækker konsistens. Giver masser af muligheder for at skabe variation og nye smage, blot ved at tilføje chokoladestykker, nødder eller kakao for en mørkere muffin.

 

Soft cake

En klassisk kage med en mild sød smag og luftig krumme. Kan både bages i form og små portionsstørrelser. Giver mange muligheder for at skabe dine egne smagsvarianter ved at tilsætte frugt, bær eller chokoladestykker.

 

Lagkage- og rouladebunde

Vores lyse kageblanding til både lagkage- og rouladebunde med en blød og luftig krumme. Tilsæt kakaopulver for en mørkere variant.

 

Brownie

En brownie med en intens smag og saftig og velsmagende kerne. Tilsæt chokoladestykker og nødder for at skabe en ekstra intens smagsoplevelse.

 

Cookies

Lys cookie med en flot og sprød krakelering og en sej konsistens. Tilsæt kakaopulver, nødder, tørret frugt eller chokoladestykker for at skabe lækre varianter.

 

Linsedej

En mild og smagfuld linsedej, som kan anvendes i mange opskrifter. Kan blandt andet bruges til at bage lækre småkager, tærter eller crunch på toppen af kager. Kun fantasien sætter grænsen. Er nem at arbejde med og håndtere.

 

Pandekager

Med denne helblanding kan du bage de lækreste tynde pandekager, som er nemme at rulle og folde. Er super lækre med syltetøj eller is til.

 

Kontakt os for yderligere information omkring vores glutenfri sortiment eller lad dig inspirere af vores mange spændende glutenfrie opskrifter her.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os