Glutenfri brød og kage

Vi vil gerne inspirere dig til at vælge til

Og invitere dig indenfor i vores glutenfri sortiment, hvor du vil finde et bredt udvalg af spændende produkter til fremstilling af masser af lækkert glutenfrit bagværk i høj kvalitet med både stor smag og fantastisk krumme. Vores produkter et 100% helblandinger, der er nemme at arbejde med og sikrer en høj og ensartet kvalitet hver gang du bager.

 

Vores produkter kan kombineres, så man nemt kan bage alt fra smagfulde rugbrød og sandwichbrød til snacks og knækbrød og naturligvis søde og lækre kager. Du kan skabe stor variation og sætte dit personlige præg på opskrifterne ved at tilsætte bær, nødder eller chokoladestykker. Vi glæder os til at inspirere dig med vores mange opskrifter på glutenfri brød og kager.


Kort om vores glutenfri sortiment og produktion

  • Specialdesignet produktionsanlæg til glutenfri og allergene neutrale produkter
  • Vi er specialister i at udvikle glutenfri produkter
  • Vores produkter er helblandinger baseret på gode og nøje udvalgte råvarer
  • Designet til et bredt udvalg af produktionsudstyr 
  • Vores helblandinger sikrer en høj og ensartet kvalitet
  • Vi tilbyder specialudviklede produkter til din produktion

Nedenfor finder du et udvalg af vores glutenfri sortiment. Kontakt os for yderligere information eller hvis vi skal skræddersy dit næste glutenfri produkt.

 

Du kan også se vores mange spændende glutenfrie opskrifter her.

 

Glutenfri Softkernebrød

Vi har udviklet vores bud på et glutenfri rugbrød som indeholder glutenfri surdej og masser af velsmagende og saftige frø og kerner.

 

Dejen til softkernebrødet er nem at håndtere og baseret på en helblanding, hvor du kun skal tilføje vand og gær. Du er derfor sikret en nem og effektiv produktion. Blandingen er udviklet, så den passer til et bredt udvalg af produktionsudstyr.

 

Har du behov for et skræddersyet produkt til din produktion, hjælper vi gerne med at udvikle et produkt der passer til din produktion.

 

Mere om vores glutenfri softkernebrød:

  • Skøn og autentisk brødsmag
  • Indeholder glutenfri surdej og masser af frø og kerner
  • Svampet og blød krumme med lang friskhed
  • Udviklet til industriel produktion

Glutenfri Havrebrød

Vores Havrebrød er et smagfuld brød baseret på havremel med et højt indhold af fibre. Brødet har en fantastisk struktur og en mild smag af havre og surdej, hvor man virkelig fornemmer brødkvaliteten. Brødet har desuden et lavt indhold af salt og kan gemmes i flere dage uden at blive tørt og kedeligt.

 

Dejen er nem at håndtere og baseret på en helblanding, hvor du kun skal tilføje vand og gær. Du er derfor sikret en nem og effektiv produktion.

 

Mere om vores glutenfri havrebrød:

  • Fantastisk brødstruktur
  • Skøn smagsoplevelse af havre og surdej
  • Udviklet til et bredt udvalg af produktionsudstyr
  • Dejen er stabil og kan bages med og uden form
  • God friskholdelse

Glutenfri Multikernebrød

Vores multikernebrødet har en god volumen, åben krumme og skøn blødhed. Vi har tilføjet masser af saftige frø og kerner som solsikkekerner, græskarkerner og hørfrø for at give ekstra smag.

 

Multikernebrødet er baseret på en helblanding, så alt hvad du behøver at tilsætte er gær, olie og vand. Dejen kan desuden formes til både boller og brød bagt i enten form eller fritstående.

 

Blandingen er designet og udviklet til bagerier og industriel produktion. 

 

Mere om vores glutenfri multikernebrød:

  • Skøn smag og fantastisk blødhed og flot åben krumme
  • Mange synlige kerner - hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner
  • Forbliver frisk i 5-7 dage ved stuetemperatur
  • Fantastiske bageegenskaber og volumen 
  • Fryse- og kølestabil
  • Vegansk

Glutenfri Toastbrød

Et lækkert toastbrød med en fantastisk åben krumme og en flot gylden farve. Brødet har en fin volumen og indeholder desuden fibre, som bidrager til et mere nærende og mættende brød. 

 

Brødet er baseret på en helblanding, som giver en nem og sikker  håndtering. Du skal blot tilføje gær, olie og vand til helblandingen.

 

Vores toastbrød er udviklet og designet til bagerier og industriel produktion.

 

Mere om vores glutenfri toastbrød:

  • Åben krumme og skøn brødsmag
  • Højt fiberindhold
  • Meget bagestabil
  • Udviklet til et bredt udvalg af produktionsudstyr
  • Køle- og frysestabil
  • Vegansk

Glutenfri Baguette

Vores glutenfri baguette har en fantastisk åben krumme og en rustik sprød skorpe. Vi har desuden tilsat glutenfri surdej og fibre, som giver en skøn brødsmag samt en mere nærende baguette.

 

Dejen er nem at håndtere og baseret på en helblanding, som sikrer en stabil og ensartet produktion, hvor du blot skal tilsætte gær, olie og vand.

 

Helblandingen er udviklet til bagerier og industriel produktion, samt tilpasset til et bredt udvalg af produktionsudstyr.

 

Mere om vores glutenfri baguette:

  • Fantastisk brødsmag og flot krumme
  • Tilsat glutenfri surdej og fibre
  • Lang friskhed samt blødhed
  • En dej der er nem at håndtere
  • Frysestabil

Glutenfri Bløddej 

Vores glutenfri bløddej er perfekt til et bredt udvalg af både salte og søde specialiteter, med sin fine åbne krumme, milde smag samt bløde struktur er den ideel til blandt andet kanelsnegle, snurrer, pølsehorn, burgerboller og meget andet.

 

Dejen er nem at håndtere og baseret på en helblanding, der sikrer en god struktur, der gør at den er nem at rulle ud og forme. Blandingen er desuden udviklet, så den passer til et bredt udvalg af produktionsudstyr samt til både bagerier og industriel produktion.

 

Mere om vores glutenfri bløddej:

  • Tilsat enzymer og emulgatorer for optimal blødhed
  • Åben og blød krummestruktur
  • Perfekt til både salte og søde specialiteter
  • Meget bagestabil og sikrer høj ensartet kvalitet

Glutenfri Soft Cake

Vores glutenfri soft cake har en skøn sødmefyldt smag og en svampet struktur. Produktet kan anvendes til et bredt udvalg af lækre kager og muffins. Soft cake blandingen giver en høj bagestabilitet samt sikrer at dine færdigbagte kager forbliver friske i flere dage.

 

Dejen er baseret på en helblanding, der giver dig en god og stabil produktion. Desuden har dejen en høj viskositet, samtidig med at den er nem at dosere i en form. Produktet er udviklet til bagerier og industriel produktion.

 

Mere om vores glutenfri soft cake:

  • Skøn og sødmefyldt smag
  • Dejen har en høj viskositet, så bær og nødder ikke synker til bunden
  • Sikrer en ensartet og stabil produktion
  • Har en høj bagestabilitet

Glutenfri lagkage og roulade

Med vores glutenfri lagkage og roulade helblanding får du en fantastisk let og luftig struktur i de færdigbagte kagebunde. Dejen er meget tyk, som gør, at den er yderst bagestabil og sikrer en svampet og elastisk kagebund, som gør den nem at rulle og får en flot og glat overflade.

 

Helblanding er udviklet, så den passer til et bredt udvalg af produktionsudstyr, så du er sikret en nem og effektiv produktion samt et flot resultat.

 

Mere om vores glutenfri lagkage og roulade: 

  • Virkelig svampet og luftig kagebund
  • Yderst bagestabil
  • Flot og ensartet resultat
  • Designet til bagerier og industriel produktion

Glutenfri Brownie

En skøn brownie med en intens smag af kakao og svampet kerne og perfekte mundfylde. Smager virkelig som en klassisk brownie skal smage.

 

Vores brownie er baseret på en helblanding, der sikrer dig en nem og sikker produktion. Dejen har en høj viskositet, som gør at nødder og og chokoladestykker ikke synker til bunden. Dejen er desuden meget nem at dosere og har en høj bagestabilitet. 

 

Helblandingen er udviklet, så den passer til et bredt udvalg af produktionsudstyr og skræddersyet til bagerier og industriel produktion.

 

Mere om vores glutenfri brownie:

  • Rig og svampet smag og kerne
  • Udvalgte gode råvarer 
  • Tilsat emulgatorer for at sikre en lang friskholdelse
  • Høj bagestabilitet
  • Skræddersyet til industriel produktion

Glutenfri Muffins

Skøn glutenfri muffin som er nem at bage og har en dejlig sød smag og luftig struktur. Den indeholder friskholdelse, som sikrer at den holder sig frisk og svampet længe.

 

Vores muffins er baseret på en glutenfri helblanding, som sikrer dig en god og nem produktion. Dejen har desuden en høj viskositet, så bær eller nødder ikke synker til bunden. Og den bager flot op, så du får en rigtig fin muffin-top.

 

Mere omkring vores glutenfri muffin:

  • Skøn smag og bager med fin muffin-top
  • Lang friskholdelse
  • Ensartet og sikre bageegenskaber
  • Tilpasset et bredt udvalg af produktionsudstyr
  • Udviklet til bagerier og industriel produktion

Glutenfri Linsedej

Vores glutenfri linsedej tilbyder et hav af applikationsmuligheder, og med den milde søde smag og fine krumme, er linsedejen perfekt til både tærter, småkager og crumble til kagepynt og drys.

 

Linsedejen er baseret på en helblanding, hvor du blot skal tilsætte margarine og æg. Herved er du sikret en ensartet og stabil produktion. Linsedejen er desuden udviklet, så den passer til et bredt udvalg af produktionsudstyr og er ligeledes designet, så den kan rulles eller sprøjtes ud.

 

Mere om vores glutenfri linsedej:

  • Mild og sød smag med et strejf af vanilje
  • Fin struktur
  • Dejen kan opbevares på køl et par dage
  • Kan både rulles og sprøjtes ud
  • Udviklet til bagerier og industriel produktion

Glutenfri Vandbakkelse

Vores glutenfri vandbakkelse er nem at anvende og perfekt til både vandbakkelser og små profiteroles. Dejen er baseret på en glutenfri helblanding, som sikrer dig en effektiv og ensartet produktion. Helblandingen er udviklet til et bredt udvalg af produktionsudstyr og målrettet til både bagerier og industriel produktion.

 

Vi er eksperter i at udvikle glutenfri produkter, og vi udvikler gerne et skræddersyet produkt til din produktion.

 

Mere om vores glutenfri vandbakkelse:

  • Perfekte bageegenskaber
  • Nem håndtering
  • Har flere anvendelsesmuligheder er også god til eclairs og små profiteroles
  • Kan sprøjtes ud
  • Udviklet til bagerier og industriel produktion

Glutenfri Cookies

En skøn cookie, der både er soft og crispy samt har en indbydende smag. Med kun et cookiemix kan du bage et bredt udvalg af cookies, blot ved at tilsætte nødder, chokoladestykker, rosiner eller tørret frugt eller kakao for en mørk cookie. 

 

Vores glutenfri cookie helblanding sikrer dig en stabil dej, med gode bageegenskaber. Dejen er desuden frysestabil og udviklet, så den passer til et bredt udvalg af produktionsudstyr. 

 

Mere om vores glutenfri cookies:

  • En skøn crispy cookie
  • Tilsæt blot kakao for en mørk variant
  • Nem håndtering og høj bagestabilitet
  • Udviklet til bageri og industriel produktion
  • Vi udvikler skræddersyede løsninger

Vi er eksperter i at udvikle glutenfrie løsninger og er specialiseret i at udvikle skræddersyede løsninger, der passer netop i din produktion. Kontakt os for yderligere information. Du kan også finde inspiration i vores mange spændende glutenfrie opskrifter her.

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os