Vi vil gerne inviterer dig indenfor i vores glutenfri opskriftsunivers, hvor du kan finde et bredt udvalg af spændende opskrifter til fremstilling af masser af lækkert glutenfrit bagværk i høj kvalitet med både stor smag og en fantastisk krumme. Vores produkter et 100% helblandinger, der er nemme at arbejde med og sikrer en høj og ensartet kvalitet hver gang du bager.

 

Det glutenfri sortiment er bredt og giver masser af muligheder for at bage rustikke brød og svampede kager. Produkterne kan desuden kombineres, så man nemt kan bage alt fra smagfulde rugbrød og sandwichbrød til snacks og knækbrød og naturligvis søde og lækre kager. Skab selv masser af variation og sæt dit personlige præg på opskrifterne blot ved at tilsætte bær, nødder eller chokolade stykker. Vi glæder os til at inspirere dig med vores opskrifter på glutenfri brød og kager.

 

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os