Glutenfri pizza

Glutenfri pizza

 

Med vores glutenfri pizza mix kan man bage helt tynde og sprøde pizzabunde, der giver en fantastisk bund til din favorit pizza. Tilsæt blot din egen lækre topping for at udvikle en skøn og smagfuld pizza.

 

Pizza dejen er nem at håndtere og baseret på et 100% mix, hvor du blot skal tilsætte vand, olie og gær. Vigtigt at dejen bliver æltet godt, til en god og ensartet dejkonsistens.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI PIZZA

1.500 g GLUTEN FREE PIZZA

100 g Rapsolie 

32 g Gær

850 g Vand 

 

PIZZA PASTA OPSKRIFT
250 g Pizza Pasta
1.000 g Kold vand

Pizza Pasta og kold vand blandes sammen og står i 30 min. inden brug.

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 3 minutter i højt gear med spatel

Dejtemperatur.: 26-27 °C

Dejvægt: 250 g rulles ud til pizzabund

Rasketid: 20 minutter

Bagetid: 10 minutter afhængig af ovn - indtil skorpen er sprød

Temperatur: Gerne direkte på herd (235 °C) 

 

Tip: Top pizzaen med tynde kartoffelskiver, rødløg, timiankviste, pizzasauce, ost og lufttørret skinke.

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os