Glutenfri pizza

Vores lækre glutenfri pizzabund er baseret på den glutenfri brødbase. Med basen kan du bage brød, baguettes boller, stykker og pizza med  lækker smag og en dejlig blød krumme. Du er sikret en nem og stabil proces lige fra æltning af dejen til perfekte bageegenskaber.

 

Brødbasen er meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri brød, baguette eller stykke, blot ved at tilføje dine smagfulde ingredienser som frø og kerner.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI PIZZA

1.000 g Glutenfri brødbase 

10 - 15 g Salt  

20 g Gær 

100 g Vegetabilsk olie 

750 g Vand 

 

Fremgangsmåde: 

Æltetid: 3 min. langsom + 2 min. hurtigt 

Dejtemp.: 26°C 

Liggetid: 10 min. 

Dejvægt: 300 g rulles ud i Ø25 cm og tilføj topping 

Hævetid: 25 min. 

Bagetemp.: 250°C i herdovn 

Bagetid: 14 – 16 min. 

 

Tilføj din favorit tomatsauce og topping for en pizza efter din smag. 

 

Læs mere her om vores glutenfri brødbase.

 

Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter. 

 

Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os