Skønne kager

Se vores nye opskrifter på de skønneste kager, der giver inspiration til masser af flotte og indbydende kager på en nem og enkel måde. Opskrifterne er baseret på seks forskellige kageblandinger, som udmærker sig på hver deres måde og vi giver her vores bud på lækre kager, der både er en fryd for øjet og smager af mere.

 

CREDI® Soft Cake Lys og Mørk
En rigtig god all-round kageblanding med en mild og afstemt smag, der giver et bredt udvalg af lækre og velsmagende kager. God til alle former for rammekager og kager bagt i from, dejen flyder selv let ud.

 

CREDI® Cake Platin Lys og Mørk

En skøn kage der er fantastisk saftig med masser af smag, hvad enten du vælger vanilje eller kakao varianten. Kagerne får en fyldig smag, og udmærker sig ved at kunne bære frugt, bær, nødder og chokolade. God til alle former for kager bagt i ramme og i form, dejen er mere fast og skal smøres ud i formen.

 

CREDI® Multi Cake
En velsmagende kage med en varm og krydret smag med et strejf af kanel. Kagen er god til nøddekager, gulerodskager og naturligvis julekager og giver en lidt tættere mere kompakt krumme. God i alle former for rammekager og kager bagt i form, dejen flyder selv let ud.

 

CREDI® Luksus Cake
En virkelig lækker og saftig kage med en tæt krumme. God til kompakte lagkagebunde og som indlæg i dessertkager. Smagen er forholdsvis neutral, hvilket giver en bred anvendelse. Dejen er meget flydende og fordeler sig i rammerne og bager meget jævnt op.

 

Se alle de spændende opskrifter her.

 

Vi glæder os til at inspirere dig!

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os