Vegansk kageblanding

Smagfulde veganske kager. 

Flere af os efterspørger 100% plantebaserede fødevarer som et alternativ til fødevarer, der indeholder ingredienser af animalsk oprindelse som f.eks. æg og mælk. Uanset om man er vegetar, veganer eller spiser plantebaseret - så elsker vi kage. 

 

CREDI® Cake Vegan er en skøn soft cake blanding, som er baseret på vegetabilske ingredienser. Med kageblandingen kan du bage de saftigste veganske kager med en afrundet sødmefyldt smag. Kageblandingen er et helmix, så der skal blot tilsættes vand og vegetabilsk olie - og naturligvis din egen lækre topping. Den veganske kageblanding findes både i mørk og lys.

 

Find skønne veganske kageopskrifter blot ved at klikke her

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os