BRØD

De gode råvarer og den rigtige proces

 

Vejen til gode kvalitetsbrød skabes gennem gode råvarer og den rigtige proces.

 

Vi har en bred pallette af ingrediensløsninger til kvalitetsbrød, lige fra bagemidler og koncentrater, til surdej og helblandinger. Igennem årene har vi nørdet med og udviklet vores koncentrater og helblandinger, for at kunne sikre en ensartet brødkvalitet og sikker proces i bagerierne. Med vores koncentrater opnår du blandt andet færre afvejninger og dermed mere tid til selve processen.

 

Er du til et lækkert surdejsbrød med en rustik skorpe, et stenalderbrød bagt helt uden gær eller ønsker du at sætte dit personlige præg på brødsortimentet, har vi et bred udpluk af både koncentrater og helmix til et indbydende og specialtilpasset brødsortiment. 

 

Et udpluk af vores produkter

  • Bagemidler
  • Hvedebrødskoncentrater
  • Hvedebrøds helmix
  • Rugbrødskoncentrater
  • Rugbrøds helmix
  • Surdeje 

Find inspiration her

Koldhævet brød - klik her

CREDI® Ferment brødblanding - klik her

Multibase Rugbrød - klik her

Glutenfri brød og kager - klik her

 

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os