Brød

Brød

De gode råvarer og den rigtige proces

 

Vejen til gode kvalitetsbrød skabes gennem gode råvarer og den rigtige proces.

 

Vi har en bred pallette af ingrediensløsninger til kvalitetsbrød, lige fra bagemidler og koncentrater, til surdej og helblandinger. Igennem årene har vi nørdet med og udviklet vores koncentrater og helblandinger, for at kunne sikre en ensartet brødkvalitet og sikker proces i bagerierne. Med vores koncentrater opnår du blandt andet færre afvejninger og dermed mere tid til selve processen.

 

Er du til et lækkert surdejsbrød med en rustik skorpe, et stenalderbrød bagt helt uden gær eller ønsker du at sætte dit personlige præg på brødsortimentet, har vi et bred udpluk af både koncentrater og helmix til et indbydende og specialtilpasset brødsortiment. 

 

Et udpluk af vores produkter

  • Bagemidler
  • Hvedebrødskoncentrater
  • Hvedebrøds helmix
  • Rugbrødskoncentrater
  • Rugbrøds helmix
  • Surdeje 

Find inspiration her

Koldhævet brød - klik her

CREDI® Ferment brødblanding - klik her

Multibase Rugbrød - klik her

Glutenfri brød og kager - klik her

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere