En verden af gourmet brød

Vi vil gerne forkæle vores nærmeste med lækkert brød og gode smagsoplevelser – hvad enten det er til morgenbordet eller som tilbehør til en god tapas, er godt brød bagt med masser af surdej helt fantastisk.

Derfor har vi udviklet en skøn nyhed, der skal gøre det nemt at bage et fantastisk surdejsbrød med en åben poring og saftig krumme. Vores nye surdejsbrød koncentrat giver en sikker produktion, så brødene får samme lækre smag hver gang.

 

Vi har desuden skabet en masse nye inspirerende gourmet opskrifter baseret på vores JUST4TASTE koncentrater. Opskrifterne er udviklet med masser af saftige kerner og spændende meltyper og skaber fornyelse, inspiration og et helt fantastisk brødudtryk.

 

Alle de spændende opskrifter kan du læse mere om i vores gourmet brød brochure her eller se under brødopskrifter her.

 

Vi glæder os til at inspirere dig!

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os