Eksklusive og udsøgte flødeboller

Alle elsker at sætte tænderne i en lækker og luftig flødebolle, med skønt og velsmagende skum der smelter på tungen og smager af mere. Og vi har derfor udviklet vores bud på spændende opskrifter på udsøgte og smagfulde flødeboller, med et eksklusivt udseende. Opskrifterne er udviklet, så det både er nemt og giver en sikker fremgangsmetode. Således at du får flotte hjemmelavede flødeboller, der ikke nødvendigvis er helt ens, men det gode resultat er sikret hver gang. 

 

Alle flødebollerne kan produceres til køl og kan holde sig i helt op til 14 dage, herved minimeres unødigt madspild og giver mulighed for at producere et bredt og inspirerende udvalg uden spild. 

 

Opskrifterne kan kombineres på tværs af hinanden – bunde, skum, indlæg og pynt. Giver derfor mulighed for at skabe et bredt sortiment med løbende fornyelse og inspiration. Har du ekstra flødebolleskum i overskud, kan det nemt anvendes som skøn topping på kager. 

 

Du finder alle vores spændende flødebolleopskrifter her.

Flødebolle brochuren findes her. 

 

Vi glæder os til at inspirere dig!

 

Vi har udviklet en "How-To" video, der nemt viser, hvordan man laver flødebollerne og pisker flødebolleskummet, så det bliver lækkert, luftigt og stabilt hver gang.

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os