Glutenfri sandwichbrød

Glutenfri sandwichbrød

Sandwichbrød er lækre til mange anledninger hvad enten det er til fast food eller til en sandwich i kantinen. Tilføj blot dit eget indhold til en skøn smagfuld sandwich.    

 

Denne opskrift er baseret på 60% baguette mix and 40% softkerne mix. Begge er et 100% mix og nemme at håndtere, da der blot skal tilføjes olie, gær og vand.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI SANDWICHBRØD

600 g GLUTEN FREE BAGUETTE

400 g GLUTEN FREE SOFTKERNE

40 g Gær 

20 g Rapsolie

620 g Vand 

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 10 minutter i 1. gear i spiralælter. Dejen skal være homogen og kunne håndteres på rullebord

Dejtemperatur: 27 °C

Dejen rulles ned på 12 mm og skæres ud til sandwichstykker på 8 x 16 cm. Pensl og vend i topping

Rasketid: Ca. 50 minutter

Bagetid: 18 minutter

Temperatur: Normal ovntemperatur

Damp: Normal 

 

Tip: Top sandwichbrødet med majsgranulat, solsikkekerner og græskarkerner. 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os