Sandwichbrød er lækre til mange anledninger hvad enten det er til fast food eller til en sandwich i kantinen. Tilføj blot dit eget indhold til en skøn smagfuld sandwich.
Denne opskrift er baseret på 60% baguette mix and 40% softkerne mix. Begge er et 100% mix og nemme at håndtere, da der blot skal tilføjes olie, gær og vand.
OPSKRIFT
GLUTENFRI SANDWICHBRØD
600 g GLUTEN FREE BAGUETTE
400 g GLUTEN FREE SOFTKERNE
40 g Gær
20 g Rapsolie
620 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 10 minutter i 1. gear i spiralælter. Dejen skal være homogen og kunne håndteres på rullebord
Dejtemperatur: 27 °C
Dejen rulles ned på 12 mm og skæres ud til sandwichstykker på 8 x 16 cm. Pensl og vend i topping
Rasketid: Ca. 50 minutter
Bagetid: 18 minutter
Temperatur: Normal ovntemperatur
Damp: Normal
Tip: Top sandwichbrødet med majsgranulat, solsikkekerner og græskarkerner.