Glutenfri sandwichbrød

Sandwichbrød er lækre til mange anledninger hvad enten det er til fast food eller til en sandwich i kantinen. Tilføj blot dit eget indhold til en skøn smagfuld sandwich.    

 

Denne opskrift er baseret på 60% baguette mix and 40% softkerne mix. Begge er et 100% mix og nemme at håndtere, da der blot skal tilføjes olie, gær og vand.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI SANDWICHBRØD

600 g Credin Gluten Free Baguette

400 g Credin Gluten free Soft Kernel

40 g Gær 

20 g Rapsolie

620 g Vand 

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 10 minutter i 1. gear i spiralælter. Dejen skal være homogen og kunne håndteres på rullebord

Dejtemperatur: 27 °C

Dejen rulles ned på 12 mm og skæres ud til sandwichstykker på 8 x 16 cm. Pensl og vend i topping

Rasketid: Ca. 50 minutter

Bagetid: 18 minutter

Temperatur: Normal ovntemperatur

Damp: Normal 

 

Tip: Top sandwichbrødet med majsgranulat, solsikkekerner og græskarkerner. 

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os