Glutenfri havrebrød

Vores glutenfri havrebrød er et svampet og smagfuldt brød med glutenfri havremel og et højt indhold af fibre. Brødet har en fantastisk åben krumme og en mild smag af havre og et flot rustikt udseende.

 

Havrebrødet har et lavt saltindhold og et højt indhold af fibre og det forbliver friskt og indbydende i flere dage. Dejen til havrebrødet er nem at håndtere og forme og baseret på en 100% brødblanding, hvor der blot skal tilsættes gær og vand.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI HAVREBRØD

1.500 g Credin Gluten Free Oat Bread 

50 g Gær

1.500 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 3 + 3 min. med spiralælter 

Dejtemperatur: 26-28°C 

Dejvægt:  550 g i singleform eller brødkurv

Rasketid:  50 minutter

Bagetid: 45 minutter

Temperatur: Stikovn på 250°C reduceret til 200°C 

Damp: Normal

 

Tip: For at skabe variation anvend da bagekurve for at skabe et mere rustik udseende. Eller skær dejen i mindre stykker til små rustikke stykker.

 

 

Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os