Vores glutenfri havrebrød er et svampet og smagfuldt brød med glutenfri havremel og et højt indhold af fibre. Brødet har en fantastisk åben krumme og en mild smag af havre og et flot rustikt udseende.
Havrebrødet har et lavt saltindhold og et højt indhold af fibre og det forbliver friskt og indbydende i flere dage. Dejen til havrebrødet er nem at håndtere og forme og baseret på en 100% brødblanding, hvor der blot skal tilsættes gær og vand.
OPSKRIFT
GLUTENFRI HAVREBRØD
1.500 g Credin Gluten Free Oat Bread
50 g Gær
1.500 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 3 + 3 min. med spiralælter
Dejtemperatur: 26-28°C
Dejvægt: 550 g i singleform eller brødkurv
Rasketid: 50 minutter
Bagetid: 45 minutter
Temperatur: Stikovn på 250°C reduceret til 200°C
Damp: Normal
Tip: For at skabe variation anvend da bagekurve for at skabe et mere rustik udseende. Eller skær dejen i mindre stykker til små rustikke stykker.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)