Glutenfri havrebrød

 

Vores glutenfri havrebrød er et svampet og smagfuldt brød med glutenfri havremel og et højt indhold af fibre. Brødet har en fantastisk åben krumme og en mild smag af havre og et flot rustikt udseende. I denne opskrift har vi tilføjet kerner og frø til dejen i slutningen af æltetiden.

 

Havrebrødet har et lavt saltindhold og et højt indhold af fibre og det forbliver friskt og indbydende i flere dage. Dejen til havrebrødet er nem at håndtere og forme og baseret på en 100% brødblanding, hvor der blot skal tilsættes gær og vand.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI HAVREBRØD

2000 g Credin Gluten Free Oat Bread 

100 g Gær

1500 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 10 minutter i 1. gear i spiralælter 

Dejtemperatur: 26°C 

Dejvægt:  350-400 g i singleform eller brødkurv

Rasketid:  40-45 minutter

Bagetid: 30 minutter

Temperatur: Stikovn på 240°C reduceret til 210°C 

Damp: Normal

 

Brødet på billede: Har vi tilsat edamamebønner og græskarkerner til dejen og brødet er hævet i brødkurv for et rustikt udseende.

 

Tip: Tilsæt 350 g revne gulerødder, 100 g ristede solsikkekerner eller prøv med 350 g grønne bønner og 100 g græskarkerner, som tilsættes i slutningen af æltetiden.

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os