Glutenfri baguette

Glutenfri baguette

Vores glutenfri Baguette har en fantastisk åben krumme og en skøn softness og indeholder grøntsagsfibre og glutenfri surdej, som giver Baguetten en helt unik smagsoplevelse. De færdigbagte baguettes har en skøn sprød skorpe og et rustikt udseende.

 

Dejen er baseret på et 100% mix, hvor der kun skal tilsættes olie, gær og vand. Dejen er nem at håndtere og rulle ud til både baguettes og små stykker.

 

Baguettemixet er designet til industriel produktion og større produktioner.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI BAGUETTE

2.000 g GLUTEN FREE BAGUETTE

40 g Rapsolie

70 g Gær

1.300 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 2 minutter i 1. gear og derefter 2-3 i 2. gear i spiralælter

Dejtemperatur: 26°C

Dejvægt: 350 g, form til baguette og læg på tagrandeplade

Rasketid: 45-50 minutter, lav 4 diagonale snit inden afbagning

Bagetid: 20 minutter

Temperatur: Stikovn på 250°C reduceret til 200°C

Damp: Normal, sidste 3 minutter med åbent spjæld 

 

Tip: Pensl baguette med vand og vend ønsket topping på. F.eks. GLUTEN-FREE BAGUETTE blanding, frø eller kerner.

 

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os