Glutenfri softkernebrød

Glutenfri softkernebrød

Et fantastisk softkernebrød med glutenfri surdej samt frø og kerner, der giver en skøn smag og et svampet brød. Brødet holder sig frisk i flere dage.

 

Dejen til softkernebrødet er baseret på en 100% brødblanding, hvor der kun skal tilsættes gær og vand. Blandingen giver masser af muligheder for at skabe variation, er nem at håndtere og sikrer en ensartet stabil dej.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI SOFTKERNEBRØD

2.000 g GLUTEN FREE SOFTKERNEL

60 g Gær

1.300 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Æltetid: 5 minutter langsomt i 2. gear med spatel

Dejtemp.: 26-27 °C

Dejvægt: 350-400 g i singleform

Rasketid: 40-45 minutter

Bagetid: 30-35 minutter

Temperatur: Stikovn på 250 °C reduceret til 200 °C

Damp: Normal

 

Tip: Tilsæt 150 g tørrede tranebær, 200 g nødder og 150 g chokoladestykker i slutningen af æltetiden.

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os