Et fantastisk softkernebrød med glutenfri surdej samt frø og kerner, der giver en skøn smag og et svampet brød. Brødet holder sig frisk i flere dage.
Dejen til softkernebrødet er baseret på en 100% brødblanding, hvor der kun skal tilsættes gær og vand. Blandingen giver masser af muligheder for at skabe variation, er nem at håndtere og sikrer en ensartet stabil dej.
OPSKRIFT
GLUTENFRI SOFTKERNEBRØD
2.000 g GLUTEN FREE SOFTKERNEL
60 g Gær
1.300 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 5 minutter langsomt i 2. gear med spatel
Dejtemp.: 26-27 °C
Dejvægt: 350-400 g i singleform
Rasketid: 40-45 minutter
Bagetid: 30-35 minutter
Temperatur: Stikovn på 250 °C reduceret til 200 °C
Damp: Normal
Tip: Tilsæt 150 g tørrede tranebær, 200 g nødder og 150 g chokoladestykker i slutningen af æltetiden.