Multibase® Rugbrød

Skønne og velsmagende rugbrød

 

Der er ikke noget som et friskbagt og lækkert rugbrød. Smagsvarianterne er mange og vi har alle vores helt egen favorit.

 

Vi giver dig derfor her vores bud på, hvordan et godt rugbrød skal smage. Alle op- skrifter er udviklet med en sikker fremgangsmetode, så de er nemme at gå til, så både en ensartet kvalitet – og naturligvis masser af dejlig rugbrødssmag – er sikret.

 

Opskrifterne er baseret på MultiBase® rugbrød, som er et fleksibelt koncentrat, der giver mulighed for at bage masser af velsmagende rugbrød. Koncentratet anvendes som grundbase, og tilsættes mel, frø, kerner og malt alt afhængig af opskrift. MultiBase® rugbrød giver mulighed for en fleksibel proces, der passer til de fleste produktioner. Koncentratet kan anvendes både i direkte proces og over køl.

 

Vi har givet de klassiske rugbrødsopskrifter et let og nutidigt løft, uden at gå på kompromis med den gode brødoplevelse. Opskrifterne finder du her i folderen og vi håber, at du kan se, at vi har gjort os umage.

 

Vi glæder os til at inspirere dig!

 

Dit Credin Team

 

Få inspiration til Multibase® Rugbrød her

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os