Flødebolle brownie

Perfekt kombination af skøn og luftig flødebolleskum på bund af svampet brownie. Prøv den som en lille smagfuld dessert eller tapaskage.

 

Opskriften giver 83 stk. á 56 g

 

Browniebund med nødder og chokolade: 

1.500 g Luksus brownie

375 g Pasteuriserede skrabeæg

375 g Planteolie

225 g Vand 

125 g Chokolade chunks 44%

75 g Hakkede hasselnødder 

 

Pynt:

450 g Mørk vekao overtræk 20%

100 g Hakket hvid chokolade

50 g Brun og hvid overtræk til streger

 

Fremgangsmåde: 

Alle ingredienser til browniebunden røres sammen ved lav hastighed i ca. 5 min. Dejen hældes i en kantplade foret med silikonepapir og bages ved 180°C i ca. 20 min. Herefter skæres Browniebunden ud i stykker på 3,5 x 8 cm.

 

Flødebolleskummet (se opskrift her) sprøjtes på browniestykkerne, hvorefter de skal tørre en time, inden de kan overtrækkes. Dette gøres ved enten at dyppe brownien ned i den mørke overtræk eller ved at placere dem på en rist og bruge en sprøjtepose. Pyntes med tynde striber af hvid og mørk overtræk samt små flager af hakket hvid chokolade. 

 

Tip: Ønskes en lyserød jordbærskum tilsættes 30 g jordbærpasta samt 3 g rød farve til flødebolleskummet, når det begynder at tykne (se opskrift på flødebolleskum her). Pynt de færdige brownies med frysetørret hindbær, hvide crunch perler vendt i lyserødt støv og tynde striber af lyserød overtræk. 

 

Se hvordan du pisker en stabil flødebolleskum nedenfor:

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os