Proteinbrød med solsikkeprotein

Løft dine brød til nye højder med vores nye Proteinbrød Koncentrat beriget med solsikkeprotein – en nem og velsmagende løsning, så du kan bage proteinrige brød, baguettes, rugbrød og stykker.


Brød er en fast del af hverdagen for mange og ved at tilføje protein i vores brød er det med til at give et balanceret måltid. Protein bidrager nemlig til vedligeholdelse af muskelmasse og normale knogler. Vi har udviklet et nyt brødkoncentrat, der gør det nemt og sikkert at bage et bredt udvalg af velsmagende brød og stykker med højt proteinindhold.


De bedste brød bages med kærlighed til håndværket og høj faglighed.
For samspillet af gode ingredienser og det gode håndværk går hånd i hånd.

 

 

Kontakt os for at høre mere om vores nye proteinbrød koncentrat

Proteinbrød Koncentrat

Proteinbrød koncentrat til at bage et bredt udvalg af bagværk med  med smag og styrke i hver skive. Koncentratet er beriget med solsikkeprotein, der giver dine brød et solidt proteinboost. Både brød og stykker får en lidt mørkere farve og en tættere brødstruktur end normale hvedebrød pga. det naturlige solsikkeprotein. Koncentratet sikrer en ensartet kvalitet og kan anvendes til et bredt udvalg af brød,
stykker, sandwichstykker og baguettes.

  
Fordele ved Proteinbrød Koncentrat:

  • Bag lækre proteinbrød beriget med solsikkeprotein
  • Protein bidrager til vedligeholdelse af muskelmasse og normale knogler
  • Sikker produktion med færre afvejning af råvarer
  • God og stabil dej under fremstilling

 

Se opskrifter med højt proteinindhold 

 

Protein Fakta 

 

Hvornår må man anprise med ”højt proteinindhold”?


Ifølge EU’s ernæringsanprisningsregler må en fødevare kaldes “høj i protein”, hvis:

  • Mindst 20% af energien i produktet stammer fra protein
  • For brød skal indholdet typisk være ca. 10–15 g protein pr. 100 g eller mere
  • Anvend opskrifterne i brochuren som de er, så er du sikret at beregninger og anprisninger ift. proteinindhold overholdes
  • Fødevarer, hvor mindst 12% af energien kommer fra protein, kan anprises med ”proteinkilde” og må navngives for ”Proteinbrød”

 

 

Find opskrifter på brød med højt proteinindhold

Vores salgsteam står klar til at hjælpe

 

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores proteinbrød koncentrat.

 

Morten Glerup
Senior Technical Key Account Manager

 

Mobil: +45 24 84 84 48
Mail: Morten.Glerup@credin.dk 

 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Morten - Bager - Credin
Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os