Denne smagfuld glutenfri baguette med poolish er baseret på vores glutenfri brødbase. Med brødbasen kan du bage brød, baguettes og stykker med volumen, lækker brødsmag og en dejlig krummestruktur. Du er sikret en nem og stabil proces lige fra æltning af dejen til perfekte bageegenskaber.
Brødbasen er meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri brød, baguette eller stykke, blot ved at tilføje dine smagfulde ingredienser som frø og kerner.
OPSKRIFT
GLUTENFRI BAGUETE MED POOLISH
1.500 g Glutenfri brødbase
500 g Poolish
15 g Vegetabilsk olie
30 g Salt
30 g Gær
1.200 g Vand 35°C
Fremgangsmåde:
Æltetid: 2 min. langsom + 5 min. hurtigt
Dejtemp.: 26°C
Liggetid: 90 - 120 min.
Dejvægt: 350 g
Hævetid: 30 - 45 min.
Bagetemp.: 240°C – 210°C i stikovn
Bagetid: 20 – 25 min.
Damp: 7 sek (+/-)
Poolish: Bland 270 g lunken vand + 225 g Glutenfri Brødbase + 5 g gær, og lad det hvile i en time.
Liggetid: Læg dejen i en olieret plastikkasse og lad den hvile ved ca. 20°C.
Afvejning: Form brødet forsigtig og drys med frø eller Glutenfri Brødbase.
Tip: Ønsker man at snitte brødet gøres dette lige inden afbagning
Læs mere her om vores glutenfri brødbase
Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)