Glutenfri brioche boller

Denne smagfuld glutenfri brioche bolle er baseret på vores glutenfri brødbase. Med brødbasen kan du bage brød, baguettes boller og stykker med volumen, lækker brødsmag og en dejlig krummestruktur. Du er sikret en nem og stabil proces lige fra æltning af dejen til perfekte bageegenskaber.

 

Brødbasen er meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri brød, baguette eller stykke, blot ved at tilføje dine smagfulde ingredienser som frø og kerner.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI BRIOCHE BOLLE

2.000 g Glutenfri brødbase 

20 g Salt 

400 g Smør (tempereret) 

400 g Sukker 

400 g Æg 

140 g Gær 

1.100 g Vand 40°C 

 

Fremgangsmåde: 

Æltetid: 5 min. langsom + 3 min. hurtigt 

Dejtemp.: 26°C 

Liggetid: 10 min. 

Dejvægt: 75 g 

Hævetid: 80 - 90 min. (ved ca. 30°C) 

Bagetemp.: 210°C – 190°C i stikovn 

Bagetid: 14 – 16 min. 

Damp: 7 sek (+/-) 

 

Læs mere her om vores glutenfri brødbase

 

Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter. 

 

Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os