Denne smagfuld glutenfri brioche bolle er baseret på vores glutenfri brødbase. Med brødbasen kan du bage brød, baguettes boller og stykker med volumen, lækker brødsmag og en dejlig krummestruktur. Du er sikret en nem og stabil proces lige fra æltning af dejen til perfekte bageegenskaber.
Brødbasen er meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri brød, baguette eller stykke, blot ved at tilføje dine smagfulde ingredienser som frø og kerner.
OPSKRIFT
GLUTENFRI BRIOCHE BOLLE
2.000 g Glutenfri brødbase
20 g Salt
400 g Smør (tempereret)
400 g Sukker
400 g Æg
140 g Gær
1.100 g Vand 40°C
Fremgangsmåde:
Æltetid: 5 min. langsom + 3 min. hurtigt
Dejtemp.: 26°C
Liggetid: 10 min.
Dejvægt: 75 g
Hævetid: 80 - 90 min. (ved ca. 30°C)
Bagetemp.: 210°C – 190°C i stikovn
Bagetid: 14 – 16 min.
Damp: 7 sek (+/-)
Læs mere her om vores glutenfri brødbase
Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)