Glutenfri brød med poolish

Dette smagfulde glutenfri brød med poolish er baseret på vores glutenfri brødbase. Dine brød får både volumen, lækker brødsmag og en dejlig krummestruktur. Du er sikret en nem og stabil proces fra æltning af dejen til perfekte bageegenskaber.

 

Brødbasen er meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri brødtype, blot ved at tilføje dine smagfulde ingredienser som frø og kerner.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI BRØD MED POOLISH

1.500 g Glutenfri brødbase 

500 g Poolish 

15 g Vegetabilsk olie 

30 g Salt 

30 g Gær 

1.200 g Vand 35 °C 

 

Fremgangsmåde: 

Æltetid: 2 min. langsom + 5 min. hurtigt 

Dejtemp.: 26°C 

Liggetid: 120 min. 

Dejvægt: 500 g 

Hævetid: 45-50 min.

Bagetemp.: 260°C – 230°C i stikovn 

Bagetid: 35 – 40 min. 

Damp: 7 sek (+/-) 

 

Poolish: Bland 270 g lunken vand + 225 g Glutenfri Brødbase + 5 g gær, og lad det hvile i en time 

Liggetid: Læg dejen i en olieret plastikkasse og lad den hvile ved ca. 20 °C 

Afvejning: Form brødet forsigtig og drys med frø eller Glutenfri Brødbase 

 

Tip: Ønsker man at snitte brødet gøres dette lige inden afbagning.

 

Læs mere her om vores glutenfri brødbase

 

Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter. 

 

Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os