En lækker, saftig og indbydende dessert, der tilfældigvis er glutenfri. Denne kage er lavet til kageelskere og baseret på vores glutenfri kagebase tilsat kakao og bløde mørke chokoladestykker. Kagen er fyldig med en blød tekstur i hver bid. Og så er den nem at bage.
Med kagebasen er du sikret en nem og stabil proces lige fra blanding af dejen til perfekt bageegenskaber. Desuden er basen meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri kage, mørdej eller muffin, du ønsker.
OPSKRIFT
GLUTENFRI CHOKOLADEKAGE
930 g Glutenfri kagebase
70 g Kakao pulver
100 g Sukker
190 g Vegetabilsk olie
200 g Vand
335 g æg
180 g Chokolade chunks
Fremgangsmåde
Røretid: 3 - 4 min. ved medium hastighed med spatel
Dejvægt: 450 g i rund papform Ø17cm
Bagetemp.: 160°C i stikovn
Bagetid: 35 - 40 min.
Bland Glutenfri kagebase og olie i et min, og tilsæt derefter vand og æg. Røres i 3 – 4 min. ved medium hastighed. Tilsæt chokolade chunks i den sidste del af røretiden.
Læs mere her om vores glutenfri kagebase.
Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)