Glutenfri chokoladekage

En lækker, saftig og indbydende dessert, der tilfældigvis er glutenfri. Denne kage er lavet til kageelskere og baseret på vores glutenfri kagebase tilsat kakao og bløde mørke chokoladestykker. Kagen er fyldig med en blød tekstur i hver bid. Og så er den nem at bage.

 

Med kagebasen er du sikret en nem og stabil proces lige fra blanding af dejen til perfekt bageegenskaber. Desuden er basen meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri kage, mørdej eller muffin, du ønsker.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI CHOKOLADEKAGE

930 g Glutenfri kagebase 

70 g Kakao pulver 

100 g Sukker 

190 g Vegetabilsk olie 

200 g Vand 

335 g æg 

180 g Chokolade chunks 

 

Fremgangsmåde 

Røretid: 3 - 4 min. ved medium hastighed med spatel 

Dejvægt: 450 g i rund papform Ø17cm  

Bagetemp.: 160°C i stikovn 

Bagetid: 35 - 40 min. 

Bland Glutenfri kagebase og olie i et min, og tilsæt derefter vand og æg. Røres i 3 – 4 min. ved medium hastighed. Tilsæt chokolade chunks i den sidste del af røretiden.  

 

 Læs mere her om vores glutenfri kagebase.

 

Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter. 

 

Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os