Et lille strejf af solskin med denne lækkerbisken, der er lige så forfriskende, som den er smagfuld. Tilsat med citronskal og -saft tilbyder denne kage en perfekt balance mellem citrussmag og delikat sødme. Toppet med en tyk citronglasur giver hvert stykke en fugtig, smeltende oplevelse. Lavet uden gluten, men fuld af smag.
Med kagebasen er du sikret en nem og stabil proces lige fra blanding af dejen til perfekt bageegenskaber. Desuden er basen meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri kage, mørdej eller muffin, du ønsker.
OPSKRIFT
GLUTENFRI CITRONKAGE
1.000 g Glutenfri kagebase
290 g Vegetabilsk olie
200 g Vand
335 g Æg
100 g Sukker
30 g Revet citronskal
50 g Citronsaft
Fremgangsmåde
Røretid: 3 - 4 min. ved medium hastighed med spatel
Dejvægt: 400 g i rund papform Ø17 cm
Bagetemp.: 165°C i stikovn
Bagetid: 35 - 40 min.
Bland Glutenfri kagebase og olie i 1 min, og tilsæt derefter vand og æg. Røres i 3 – 4 min. ved medium hastighed. Bland citronskal, citronsaft og sukker sammen, og tilsæt i det sidste minut af røretiden.
Læs mere her om vores glutenfri kagebase.
Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)