Denne opskrift på glutenfri chokoladekager er fyldt med generøse stykker fyldig chokolade, indlejret i en gylden, sej dej, der er sprød i kanterne og blød i midten.
Bagt med vores glutenfri kagebase, leverer disse småkager al den komfort og forkælelse, der kendetegner den klassisk lækkerbisken - bare helt uden gluten.
Med kagebasen er du sikret en nem og stabil proces lige fra blanding af dejen til perfekt bageegenskaber. Desuden er basen meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri kage, mørdej eller muffin, du ønsker.
OPSKRIFT
GLUTENFRI COOKIES
920 g Glutenfri kagebase
80 g Brun farin
52 g Glukose sirup
175 g Margarine
140 g Æg
250 g Chokoladestykker
Fremgangsmåde
Røretid: 2 min. langsomt + 1 ved medium hastighed med spatel
Dejvægt: 75 g
Bagetemp.: 165°C i stikovn
Bagetid: 13 - 15 min.
Bland Glutenfri kagebase, brun farin, glukosesirup og margarine i 2 min. ved lav hastighed. Tilsæt derefter æg og chokoladestykker og mix igen i 1 min. ved medium hastighed indtil dejen er ensartet.
Vej hver cookie af på 75 g og tril dem til kugler, som trykkes let flade.
Ønskes en tykkere cookie kan man reducere mængden af brun sukker og erstatte det med Glutenfri kagebase.
Læs mere her om vores glutenfri kagebase.
Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)