Vores lækre glutenfri kanelsnegle er baseret på den glutenfri brødbase. Med basen kan du bage brød, baguettes boller og stykker med volumen, lækker smag og en dejlig blød krumme. Du er sikret en nem og stabil proces lige fra æltning af dejen til perfekte bageegenskaber.
Brødbasen er meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri brød, baguette eller stykke, blot ved at tilføje dine smagfulde ingredienser som frø og kerner.
OPSKRIFT
GLUTENFRI KANELSNEGLE
1.000 g Glutenfri brødbase
10 g Salt
90 g Sukker
5 g Kardemomme
600 g Sødmælk
250 g Vegetabilsk olie
100 g Gær
240 g Æg
Fremgangsmåde:
Æltetid: 2 min. langsom + 5 min. hurtigt
Dejtemp.: 26°C
Liggetid: 30 min. på køl
Dejvægt: 75 – 80 g
Hævetid: 75 – 80 min. (ved ca. 30°C)
Bagetemp.: 200°C i stikovn
Bagetid: 14 – 16 min.
Fremgangsmåde:
Læg dejen i en olieret kasse/beholder og lade den hvile på køl i 30 min. Tryk dejen ud til en flad firkant. Rul dejen ned på ca. 4 mm med en bredde på ca. 40 cm. Fordel kanelremonce jævnt ud på hele stykket, og rul stykket sammen til snegle. Skær sneglene ud på ca. 3 cm i tykkelse, og bag dem i silikoneforme for en mere jævn afbagning.
Læs mere her om vores glutenfri brødbase.
Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)