Glutenfri mørdej giver både sprødhed og tekstur fra den klassisk mørdej, her bare uden gluten. Mørdej er perfekt til både sødt og salt bagværk, og en fast bestanddel af tærter, quicher og galetter, da den giver en smøragtig bund, der smukt holder formen, mens den smelter i munden. Mørdejen er baseret på den glutenfri kagebase.
Med kagebasen er du sikret en nem og stabil proces lige fra blanding af dejen til perfekt bageegenskaber. Desuden er basen meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri kage, mørdej eller muffin, du ønsker.
OPSKRIFT
GLUTENFRI MØRDEJ
680 g Glutenfri kagebase
320 g Kartoffelstivelse
400 g Rullemargarine
120 g Æg
Fremgangsmåde
Røretid: 2 + 2 min. ved langsom hastighed med dejkrog
Bagetemp.: 200°C i stikovn
Bagetid: 8 - 9 min.
Bland glutenfri kagebase, kartoffelstivelse og margarine i 2 min. ved langsom hastighed. Tilsæt derefter æg og æltes igen i 2 min. ved langsom hastighed og derefter 15 sek. ved medium hastighed.
Læs mere her om vores glutenfri kagebase.
Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)