Fyldige, saftige og uimodståeligt mørke glutenfri muffins er en perfekt blanding af smag og tekstur. Disse muffins er bagt helt uden gluten og leverer samtidig med en dyb kakaosmag, der smager som et lille stykke af himmelen. De mørke muffins er bagt på den glutenfri kagebase.
Med kagebasen er du sikret en nem og stabil proces lige fra blanding af dejen til perfekt bageegenskaber. Desuden er basen meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri kage, mørdej eller muffin, du ønsker.
OPSKRIFT
GLUTENFRI MØRKE MUFFINS MED CHOKOLADESTYKKER
930 g Glutenfri kagebase
70 g Kakaopulver
350 g Æg
325 g Vegetabilsk olie
225 g Vand
Drysses på toppen med chokoladestykker
Fremgangsmåde
Røretid: 3 - 4 min. ved medium hastighed med spatel
Dejvægt: 70 g
Bagetemp.: 175°C i stikovn
Bagetid: 22 min.
Bland glutenfri kagebase, kakao pulver og olie i 1 min. og tilsæt derefter vand og æg. Røres igen i 3 – 4 min. ved medium hastighed.
Læs mere her om vores glutenfri kagebase.
Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)