Bløde, luftige muffins med saftige bær. Uanset om det er blåbær, hindbær eller måske begge dele, giver denne opskrift på muffins en naturlig sød og let syrlig smag, der perfekt komplementerer den saftige krumme. Bagt med den glutenfri kagebase.
Med kagebasen er du sikret en nem og stabil proces lige fra blanding af dejen til perfekt bageegenskaber. Desuden er basen meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri kage, mørdej eller muffin, du ønsker.
OPSKRIFT
GLUTENFRI MUFFINS MED BÆR
1.000 g Glutenfri kagebase
290 g Olie
200 g Vand
335 g Æg
Tilsæt ønskede bær
Fremgangsmåde
Røretid: 3-4 min. ved medium hastighed med spatel
Dejvægt: 70 g
Bagetemp.: 175°C i stikovn
Bagetid: 22 min.
Bland glutenfri kagebase og olie i 1 min., og tilsæt derefter vand og æg. Røres i 3 – 4 min. ved medium hastighed. Tilsæt evt. først bær i de sidste 20 sek. af røretiden, for at beholde strukturen i bærrene.
Læs mere her om vores glutenfri kagebase.
Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)