Glutenfri muffins med bær

Bløde, luftige muffins med saftige bær. Uanset om det er blåbær, hindbær eller måske begge dele, giver denne opskrift på muffins en naturlig sød og let syrlig smag, der perfekt komplementerer den saftige krumme. Bagt med den glutenfri kagebase.

 

Med kagebasen er du sikret en nem og stabil proces lige fra blanding af dejen til perfekt bageegenskaber. Desuden er basen meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri kage, mørdej eller muffin, du ønsker.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI MUFFINS MED BÆR

1.000 g Glutenfri kagebase 

290 g Olie 

200 g Vand 

335 g Æg 

Tilsæt ønskede bær 

 

Fremgangsmåde

Røretid: 3-4 min. ved medium hastighed med spatel 

Dejvægt: 70 g 

Bagetemp.: 175°C i stikovn 

Bagetid: 22 min. 

Bland glutenfri kagebase og olie i 1 min., og tilsæt derefter vand og æg. Røres i 3 – 4 min. ved medium hastighed. Tilsæt evt. først bær i de sidste 20 sek. af røretiden, for at beholde strukturen i bærrene. 

 

Læs mere her om vores glutenfri kagebase.

 

Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter. 

 

Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os