Glutenfri multikerne brød

Dette smagfulde glutenfri multikernebrød er baseret på vores glutenfri brødbase. Dine brød får både volumen, lækker brødsmag og en dejlig krummestruktur. Du er sikret en nem og stabil proces lige fra æltning af dejen til perfekte bageegenskaber.

 

Brødbasen er meget alsidig, og du kan bage næsten enhver glutenfri brødtype, blot ved at tilføje dine smagfulde ingredienser som frø og kerner.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI MULTIKERNE BRØD

1.500 g Glutenfri Brødbase 

55 g Græskarkerner 

110 g Solsikkekerner 

110 g Hørfrø 

30 g Salt 

30 g Vegetabilsk olie 

55 g gær 

1.100 g Vand 35°C 

 

Fremgangsmåde: 

Æltetid: 2 min. langsom + 3 min. hurtigt 

Dejtemp.: 26°C 

Dejvægt: 475 g 

Hævetid: 75 min.

Bagetemp.: 210°C i stikovn 

Bagetid: 35 – 40 min. 

Damp: 7 sek (+/-) 

 

Tip: Prøv også at erstatte frøene med rosiner og valnødder.

 

Læs mere her om vores glutenfri brødbase

 

Kontakt os hvis du ønsker mere information og inspiration om vores glutenfri produkter. 

 

Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os